PODELI

 TV iscelitelj na RTS-u!!!

Posle 20 godina ponovo u Srbiji. Jedan, jedinstven. Neponovljiv. Alan Čumak.

Da li nekom možda zaigra osmeh, kada čuje ovo ime? Ne verujem. Oni koji ga pamte, verovatno se osećaju kao ovce, jer retko ko da nije podlegao psihozi koja se svojevremeno devedesetih, širila Srbijom. Da podsetimo, preko TV ekrana dotični Alan Čumak, ruski ekstrasens i iscelitelj, delovao je na ozdravljenje čitavog srpskog naroda. Bilo je potrebno samo čašu s vodom približiti TV ekranu, vodu popiti, i bolest oterati. U štampi su izlazili posteri i kartice sa likom simpatičnog Rusa. Slično delovanju sa TV ekrana, tako se  i na ove kartice i postere stavljala voda koja bi se nakon toga popila. Čovek je bio toliko popularan da je jedne godine dobio čak i Oskar popularnosti, tadašnje Radio TV revije.

Alan je nastavio karijeru iscelitelja u svojoj Rusiji, a mi smo sa prestankom ratnih dogodovština i odlaskom Slobodana, postali malo ozbiljniji, pa umesto kod Alana, počeli smo ići lekarima.

645645

Verovatno bi Alan nestao iz naše kolektivne svesti da nas nije zadesio Bujošević. Popularni „Žuti Bujke“. Direktor RTS-a. Navodno je sve počelo tako što je Bujoševićeva svastika negde iskopala karticu sa Čumakovim likom, setila se nekadašnje vradžbine, i izlečila psorijazu. Dala je karticu prijateljici, ova drugoj, i tako se nekoliko osoba iz višeg beogradskog kruga „iscelilo“ od raznih boleština.

Dovitljivi Bujke nije čekao ni časa, i mi ćemo od 1.januara 2017. u okviru jutarnjeg programa opet imati seanse sa Alanom. U početku će se preko video-linka Alan javljati iz svoje rezidencije u Moskvi, a planirane su i njegove turneje i gostovanja po Srbiji.

Blago nama sa Bujketom i Alanom!!!

14 KOMENTARI

Comments are closed.