PODELI

Tomislav Nikolić, kako saznajemo, napisao je svoj politički testament.

U testamentu Nikolić objašnjava zašto je rešio da odustane od učestvovanja na predsedničkim izborima.

– Dragi moji sugrađani, posle mnogo mukotrpne borbe za bolju i bogatiju Srbiju, koju sam izneo na svojim plećima, došlo je vreme da vas obavestim da se više neću baviti politikom – stoji u uvodu političkog testamenta predsednika Nikolića.

– Svu vlast ostavljam Aleksandru Vučiću, on je mlad i sposoban i on će moći da uradi ono što ja nisam mogao. Svi su se okrenuli protiv mene, a to je, priznaćete, veoma teško. Mediji su protiv mene. Nema dana, a da ne osvane neki zloban naslov teksta uperen protiv moje malenkosti. Intelektualci i političari su takođe protiv mene, i mada sam se trudio da budem i jedno i drugo, niko me nije kao takvog prepoznao niti prihvatio u svoje krugove. Ponašali su se prema meni kao da sam gubav ili autističan. Ostavljen sam na cedilu, niko me nije podržao. Svega mi je dosta, sve mi se skupilo. Što da traćim život na poziv u kome ni od koga nemam priznanje – objasnio je Nikolić u političkom testamentu.

Prestižni model bajčetinskog moto-kluba "Traktori pakla"
Prestižni model bajčetinskog moto-kluba „Traktori pakla“

– Život je preda mnom. Ima još dosta toga što nisam uradio i u čemu se nisam oprobao. Pre par meseci sam osnovao bajkersko udruženje u Bajčetini, čiji sam predsednik. Dobio sam ambleme od ruskih „Noćnih vukova“ i ako Bog da, sledeće godine krećem u turneju sa mojim bajkerima po majčici Rusiji. Planiram da obiđem Rusiju od Moskve do Vladivostoka, a moji prijatelji bajkeri iz Rusije su već ugovorili susret sa Putinom na Bajkalskom jezeru. To će biti moja poslednja misija za učvršćivanje što jačih veza sa braćom Rusima, a na korist naše Srbije – zaključio je Toma svoj politički testament.