PODELI

Kako nezvanično saznajemo od odmetnutog krila Dveri iz Niša koje čine većinom programeri i hakeri a koji su sebi dali naziv “Dveri pakla” (neka vrsta srpskog Snoudena i Asanža), Sanda Rašković Ivić predsednica DSS-a išla je u petak u američku Ambasadu kod Kajla Skota da se zahvali što je od ambasadora dobila cveće i što joj je pomogao da pređe cenzus.

Skot je Sandi upriličio svečani ručak povodom posete ambasadi, navode “Dveri pakla” i dodaju da je Skot izrazio zabrinutost zbog sve većeg porasta nacionalizma u regionu pa i u Srbiji.

Posle opuštenog i prijateljskog razgovora na opšte teme iz regiona i Srbije, Sanda je upitala Ambasadora Skota šta ako u srpske medije procuri vest da je ona bila u SAD Ambasadi na ručku.

Na to pitanje je odgovorio Ted Rajnert, američki obaveštajac specijalizovan za Rusiju i Ukrajinu koji deluje pod paravanom Transatlanske akademije. Rajnert joj je objasnio da je dovoljno da izađe u srpsku javnost sa pričom kako je ona Ambasadoru objasnila specijalne veze Rusa i Srba i kako Amerikanci tu nemaju šta da traže jedino mogu da prihvate činjenično stanje na terenu.

Posle ove komične opaske Rajnerta, prvo je Sanda prasnula u smeh a zatim i svi ostali prisutni.

Patriotska hakerska grupa “Dveri pakla” obaveštavaju javnost da će redovno iznositi sve informacije o srpskim izdajnicima, ma koliko se oni trudili da ih prikriju!

21 KOMENTARI

Comments are closed.