PODELI

LDP je pokrenuo akciju: Pomozimo Čedino letovanje!

Čedomir Jovanović je zbog troškova predizborne kampanje zapao u finansijske dugove i sad nema para za letovanje.

Problem je što Jovanović svake godine potroši 300 000 evra za letovanje, a ove godine zbog izbora nije uspeo da skupi dovoljnu sumu novca.

Čedomir Jovanović je pre dve godine kupio impozantnu vilu na grčkom ostrvu Mikonos. Inače svakog leta Jovanović sa porodicom i desetak prijatelja odlazi već tradicionalno na Mikonos. Ove godine Čeda nije planirao ići na letovanje jer mu nedostaje dobar deo novaca do sume od 300 000 evra. Međutim pod pritiskom tašte, žene i prijatelja koji su već navikli da svakog leta idu na Mikonos, Čeda je morao da popusti i sada preko svoje stranke pokreće akciju prikupljanja para za letovanje.

Kako smo saznali suma od 300 000 evra je taman da pokrije troškove Jovanovićevog letovanja. Samo jahta koju iznajmljuje za krstarenje sa prijateljima košta oko par hiljada evra dnevno. Zatim tu je oprema za ronjenje za oko desetoro prijatelja. Večernje žurke sa tehno paradom(vozila opremljena snažnim zvučnicima i pojačalima sa kojih se pušta tehno muzika) koštaju takođe oko par hiljada evra dnevno. Gde je još hrana i piće i ostale „potrebe“.

Potrebno je da se pošalje milion SMS-ova da bi Čeda skupio dovoljnu sumu novca i da mu letovanje ne bi propalo.

Jovanović se, kako saznajemo, obratio i Vučiću za pomoć, da mu država da donaciju da ode na letovanje. Međutim Vučić mu je samo ponudio vaučer od 5000 dinara za Prolom Banju.