PODELI
Neshvaćeni genije

Iznoseći svoj lični stav u današnjoj Politici, Stanislava kaže da su svaki potez predsednika Nikolića ili izjava, prosto genijalni.

– Ja ne mogu da izrazim reči hvale našem predsedniku, naučniku, umetniku i akademiku Tomislavu Nikoliću. – napisala je Pak.

– Svi napadi, bljuvotine i ogavne izmišljotine koje plasiraju pojedini mediji o predsedniku Nikoliću su plod nečije sujete i zavisti. Ili da budem preciznija, većina, na žalost, uopšte ne shvata veličinu predsednika Nikolića. Njegova genijalnost je sakrivena od očiju javnosti. Jednom rečju, Toma je neshvaćeni genije. – naglasila je Stanislava.

stanislava-pak-stankovic_660x330

„Žalosno, zaista i opasno“, prokomentarisala je Pakova, dodajući da od ogromnog uspeha koji je ostvario predsednik Nikolić u pečenju rakije, gradnji vikendice bez ičije pomoći, spremanju zimnice, ugošćavanju Kineza na jednom sasvim akademskom nivou, i mnoga druga hrabra dela, u našim medijima nema ništa ili gotovo ništa. A da ne pričamo o fondaciji njegove supruge Dragice, koja zahvaljujući uticaju predsednika ostvaruje zavidne rezultate.

tomislav-nikolic-vile-vikendice-rusenje-legalizaciija-foto-dado-dilas-foto-1442358288-741609

Kao primer je navela i incident na putu ka Vatikanu, kada je avion padao čitavih 2,7 kilometara,  zbog prosute kafe. Međutim niko nije hteo da objavi hrabro delo našeg predsednika Nikolića, koji je u tom kriznom i odlučujućem momentu, uleteo u kabinu pilota i obrisao prosutu kafu sa kontrolne table. A takođe, da bi ohrabrio pilota da uspostavi kontrolu nad avionom, Toma je seo na mesto kopilota i posluživši ga, po starim srpskim običajima, njegovom domaćom rakijom, tiho mu pevao junačke rodoboljubive šumadijske pesme, što je kao rezultat imalo da se pilot sabere i ponovo uspostavi kontrolu nad avionom. – istakla je Stanislava.

tomislav-nikolic-bajcetina-avioni-avio-saobracaj-foto-zorana-jevtic-1421059680-606985