PODELI

Fama oko proslave Anastasijinog rođendana nije ostavila ravnodušnim ni predstavnike SUBNOR-a.

Jutros, u ranim časovima, najmlađi predstavnici SUBNOR-a zaputili su se na Dedinje da po tradicionalnom običaju povodom Dana mladosti odnesu štafetu do Kuće cveća.

Problem je nastao kada je štafetu preuzeo malo stariji član podmlatka SUBNOR-a Dušan Marković, koji se zaputio direktno u kuću Svetlane Ražnatović, koja se, uzgred, nalazi na ulasku u Dedinje.

Predstavnik SUBNOR-a Dušan je sasvim lepo dočekan u kući Svetlane Cece Ražnatović, gde je štafetu uručio obezbeđenju koje ju je potom predalo Anastasiji. Dušan je ugošćen, poslužen rakijom i rođendanskim kolačima, a potom ga je obezbeđenje odvezlo do njegovog stana na Zvezdari.

Do zabune je došlo, kako smo naknadno saznali iz razgovora sa obezbeđenjem, zato što su unuke Dušana Markovića, danima prethodno govorile o rođendanu na Dedinju u kući Cece Ražnatović, te je starina Dušan iskonstruisao da će se Dan mladosti proslavljati upravo u kući Cece Ražnatović.

SUBNOR je u popodnevnim satima poslao zahtev porodici Ražnatović da im se vrati štafeta mladosti, kako bi do kraja dana ipak mogli da je odnesu u Kuću cveća. Do zaključenja ovog teksta nismo saznali da li će Ražnatovići pristati da vrate štafetu.

19 KOMENTARI

Comments are closed.