PODELI

Verovali ili ne, srpski parlament postaje poprište sukoba magije!

Lav Geršman, beli mag, upozorava srpsku javnost da su u parlament ušle dve ekipe čarobnjaka. Jedna ekipa pripada zapadnoj okultnoj tradiciji, dok druga ekipa praktikuje domaću vlašku magiju.

Predstavnici zapadne okultne tradicije su okupljeni oko Saše Radulovića. Aleksandra Čabraja poslanica pokreta „Dosta je bilo“, vrsni je poznavalac crne magije. Međutim, ni njena koleginica Tatjana Macura ništa ne zaostaje u poznavanju okultnih nauka koje praktikuje putem mapiranja uma.

S druge strane, tradicionalnu balkansku magiju upražnjava politički analitičar Đorđe Vukadinović. Kao predstavnik vlaške manjine on je takođe veliki poznavalac i vlaške magije. Đorđe u skupštinu ulazi kao poslanik ispred koalicije DSS-Dveri.

Kako smo doznali iz pouzdanih izvora, Đorđe Vukadinović je za svoje protivnike u parlementu pripremio 53 katanca, 32 čena belog luka i vrlo redak i jako tražen magijski artefakt – krv albino sove. Ovo bi trebalo, prema rečima upućenih izvora, da protivnike koalicije Dveri-DSS „zaključa“, tako da njihove reči narodu „smrde poput belog luka“. Ako bi neko imao toliko jaku magijsku zaštitu da probije ove dve stepenice, krv albino sove će „ubiti svaki njegov argument“.

Sa druge strane, veliki mag Saša Radulović je uz nesebičnu pomoć svojih poslušnika, već mapirao mozgove svih poslanika u republičkom parlamentu, i spremio pentagone za svakog od njih. Pored toga, numerolozi koji rade za Radulovića su izračunali sve datume u naredne četiri godine koji će pogodovati mapiranim umovima poslanika, tako da će se Saša Radulović za reč javljati isključivo u tim datumima, kada će dejstvo pentagona na mapirane umove biti najjače.

– Prividna saradnja ove dve ekipe magova tokom izbora i na ponovljenim izborima je samo u službi prikrivanja dubokih sukoba koji na ovim prostorima vladaju između tradicionalnih i zapadnih magova – objašnjava Lav Geršman.

Nek nam je Bog u pomoći!
Nek nam je Bog u pomoći!

– Borba za prevlast nad dušama naroda traje poslednjih 200 godina, ali nikad do sada magovi nisu uspeli da prenesu rat u srpski parlament. Za ovo je naročito odgovorna srpska Crkva koja je meta obe ekipe magova i koja je do sada uspešno kočila njihovo napredovanje. No, crkva se okrenula materijalizmu i zapostavila je duhovnu borbu te su zbog toga magovi veoma uznapredovali i evo, kao što vidimo, dospeli i do srpskog parlamenta – upozorava Geršman.

– Posledice rata magije u srpskom parlamentu će biti katastrofalne i po narod i po državu. Taj rat će upropastiti srpske institucije, a narod će potpuno biti omađijan – zabrinuto zaključuje Lav Geršman.