PODELI
Dačić: Znači nećeš verovati šta sam čuo!

Kako saznajemo od izvora bliskog vrhu SPS-a, Ivica Dačić već danima opstruiše sve moguće opcije za formiranje Vlade Srbije koje bi njega potencijalno mogle da isključe iz kombinacije.

Tako je ovih dana, kako nam javlja naš pouzdani izvor, Dačić okuvao između Čede, Čanka i Tadića. Prvo je pozvao Tadića i rekao mu da ima signal „s vrha“ da će njih dvojica zajedno sa SNS-om formirati buduću Vladu, ali da po svaku cenu mora da se ratosilja Čede i Čanka. Potom je sledeći dan zvao Čanka i rekao mu da ima poverljive informacije, da ako bude sa Tadićem pokušao da ide kod Vučića na dogovor, da će ih Vučić obojicu otkačiti, a ako bude išao s njim (Dačićem), sasvim sigurno će ga Vučić uzeti u vojvođansku Vladu. Zatim je u veče tog dana pozvao Čedu i rekao mu da se sprema da odu zajedno kod Vučića na dogovor, ali da ništa ne govori onoj drugoj dvojici iz „ČBČ“ koalicije, pošto Vučić računa samo na njih dvojicu (tj. Dačića i Čedu).

Naš izvor dodaje da su trenutno Čeda, Čanak i Tadić toliko zakrvili da će njihova koalicija sasvim sigurno pući. Naš izvor smatra da se Dačić neće smiriti dok god se ne nađe u novoj Vladi, pa makar morao da posvađa sve političare u Srbiji.

14 KOMENTARI

Comments are closed.