PODELI
Chemtrails je isprao mozak žutima!

Istaknuti srpski naučnik sa Berkli univerziteta koji radi pri američkom institutu za razvoj nuklearnog programa, Džasmin Ujić, dokazao je uticaj chemtrailsa na ljudski mozak.

Kako piše renomirani američki časopis „Science for everybody“, ugledni naučnik srpskog porekla Džasmin Ujić dokazao je da chemtrails direktno utiče na ljudski mozak. Chemtrails otvara pore na mozgu i time čini ljudsku percepciju podložnom manipulaciji.

Džasmin je uveren da je ulazak Dveri u skupštinu Srbije uzrokovan chemtrailsom. A evo kako je Džasmin to objasnio za ovaj ugledni američki časopis:

– Pre dve godine boravio sam u Srbiji i tad sam izmerio zagađenost chemtrailsom. Očitavanja su jasno ukazivala da je Srbija jedna od najzagađenijih zemalja u Evropi. To ujedno znači da su ljudi na tom području skloni krajnje iracionalnom mišljenju i postupcima. Ovih dana javio mi se moj dugogodišnji prijatelj iz Srbije. On je inače izraziti demokrata, kao, uostalom, i svi moji prijatelji. I tada je pomenuo nešto što me je navelo na razmišljanje. Naime, rekao je da nije normalno da građanska i demokratska Srbija daju podršku ultradesničarima Dverima i da tu nešto nije kako treba, ali da i sam razmišlja da glasa za njih na ponovljenim izborima. Zamolio sam ga da odmah izmeri nivo zagađenosti chemtrailsom. Na naše zaprepašćenje, nivo zagađenosti je bio deset puta veći, nego pre dve godine kada sam ja vršio merenja. Tako nam je obojici postalo jasno da je u pitanju eksperiment američke vlade i da je ovo zagađenje namerno izazvano kako bi građanska Srbija glasala za Dveri. No, i pored tog saznanja, moj prijatelj mi je posle par dana javio da je izašao na glasanje i glasao za Dveri. Prosto nisam mogao da verujem. Ipak, oprostio sam mu, jer u takvom zagađenju čovek prosto nije znao šta radi.

13 KOMENTARI

Comments are closed.