PODELI

Pre svega, morate imati u vidu da će svaki 1. maj biti lep, kišan i tmuran dan. Barem je bilo tako deceniju unazad. Stoga je bitno da se adekvatno pripremite da što efikasnije proslavite ovaj praznik nerada i da vaše slavlje što bolje prezentujete na društvenim mrežama.

Pre svega, potrebno je da kući, najverovatnije u rerni vašeg šporeta, ispečete roštiljsko meso. Zatim ga umotajte u foliju. Pored mesa ponesite i izgorelo ugljevlje koje ćete nabacati po vašem logorskom mestu, kao simbol nekadašnje logorske, prvomajske vatrice za roštilj.

uranak

Obavezno ponesite šator ili šatorsko krilo, čizme, kabanicu, kišobrane, zimske rukavice i slojevito se obucite. Kada stignete na livadu, proplanak, jarugu ili gde već obično obitavate Prvog maja, na vašem laptopu uključite video koji simulira roštilj vatricu. Tada izvadite već pečeno meso i poslužite se. Otpevajte neku radničku, udarničku pesmu. Obavezno pobacajte što više đubreta, najlon kesa i flaša oko sebe, da se stekne utisak da ste se dobro proveli. Nakon pola sata, kad to sve uslikate i okačite na fejs, možete na miru da idete kući.

CheHGFMU8AAJ4_H