PODELI

Čuvena proročica Milijana iz Novog Sada već godinama unazad daje tačna predviđanja o političkim dešavanjima u Srbiji. Ona je, između ostalog, predvidela dolazak „crnog čoveka“ na čelo Amerike, rat Rusije u Siriji, navalu migranata na Evropu i mnoge druge stvari.

Ponovo smo kontaktirali čuvenu novosadsku proročicu Milijanu da čujemo šta zvezde kažu povodom najnovijih dešavanja na srpskoj postizbornoj političkoj sceni.

Z: Vaše proročko svedočanstvo, kako komentarišete i šta predviđate u skorijoj budućnosti kod nas i u svetu? Prošli put ste rekli da će se posle izbora sve smiriti, ali kako vidimo ne smiruje se, nego se još i zakuvava. Šta sad zvezde kažu?

M: Rekla sam vam prošli put da će Vučić imati većinu i sam praviti vladu. Sad međutim zvezde govore i da postoji mogućnost da će morati nekog uzeti sa sobom. Sve je ovo samo trenutno. Ovi što sad buntuju, njih najviše podstiče Pajtić pošto se uplašio da će da zgodi u zatvor. Ali svi će oni ući u skupštinu i Dveri i ostali tako da to što sad rade rade potpuno bespotrebno. Osim što se reklamiraju i nerviraju Vučića.

Z: Šta vam još zvezde kažu?

M: Mnogo gadno se kuva oko Vučića. Vidim, jedan crn čovek namazane glave, koji mu je prvi ušao u kuću posle izbora i čestitao mu pobedu, liči na nekog makroa, ima veliki uticaj u novinama, taj mu radi o glavi!

Z: Opa! Ovo su neki novi momenti. I šta mu taj konkretno radi o glavi?

M: Taj mali crni čovek koji je namazan i spolja i iznutra, igra dvostruku igru. On ga gura da se sukobljava sa mnogim ljudima. A iza njega stoji strana služba, rekla bih da je američka jer mu oko glave vidim zvezdice. Doduše mogao bi biti i agent Brisela. On hoće da  Vučića posvadi sa svima, tako da na kraju ostane sam i bespomoćan. A Vučić tom prevrtljivcu preterano veruje. Ne bi trebao da mu veruje nikako! Taj crni čovek i još jedan sa njim rade zajedno, a udružili su se i sa mnogim ljudima bliskim Vučiću. Napravili su tajni klan i misle da sve drže pod kontrolom. Ti što navodno Vučića najviše brane oni ga zapravo ruše. Ako ih Vučić uskoro ne otera od sebe, gadno će se provesti. Sva njihova taktika je da izmišljaju Vučićeve neprijatelje, tako se oni Vučiću prestavljaju kao prijatelji i branioci a u stvari samo ga zavađaju sa mnogim ljudima. Oni ga tako brane u medijima da mu ne trabaju neprijatelji.

Z: Osim toga šta još vidite?

M: Vidim jednu tajnu organizaciju, to su neki vitezovi, mislim da se zovu Beogradski vitezovi. To je jedna tajna magijska organizacija koja je okupila u svoje redove najistaknutije političare iz opozicije a bogami i neke iz pozicije. Njihov cilj je da dovedu na vlast jednog Vuka. Ne, nije to onaj stari izanđali Vuk, nego neki mladi Vuk. Vuk očiju žeravičijih. Mlad i perspektivan. Dobro su organizovani i umreženi. Tu su i neke beogradske porodice koje drmaju Beogradom već decenijama i ubiru pare od nekih kirija. Svi oni zajedno imaju mnogo para i veliku moć. Njihov je cilj da se održe na svojim pozicijama po svaku cenu, a najveća prepreka tome je Vučić i zato su čvrsto rešeni da ga sruše. Ti vitezovi i ovi Vučićevi lažni prijatelji ako se udruže svašta može biti! Ove demonstracije su početak udruživanja opozicije i slabljenja Vučića.