PODELI
Dverima stigla podrška s leđa!

„Ako smo različiti, ne znači da se ne volimo“, glasi poruka Gej-strejt alijanse, koju je uputila kao podršku Dverima. Gej-strejt alijansa je poručila da će sutra zajedno sa Dverima izaći na miting protiv krađe izbora.

„Za pravednije društvo potrebno je boriti se svim sredstvima. Mi smo obavezni da sada pomognemo Dverima, pre svega, jer je ovo način da i oni shvate da različitosti ne moraju obavezno da nas razdvajaju“, poručili su iz Gej-strejt alijanse.

„Boško je već na dobrom putu da prihvati gejeve kao takve, problem je što i u našim i u njegovim redovima postoji tvrđa struja koja će verovatno ovu našu saradnju shvatiti pogrešno i biće potrebno vreme da se te ekstremne frakcije u našim redovima slome“, navodi se u saopštenju Gej-strejt alijanse.

Malo tvrđa struja među gejevima...ali ipak će dati podršku Dverima!
Malo tvrđa struja među gejevima…ali ipak će dati podršku Dverima!

Na mogućnost podrške gejeva sutrašnjem mitingu Obradović nije želeo da da komentar za naš magazin. Samo je kratko prokomentarisao da u „svakom žitu ima kukolja i obratno“, čime je na posredan način priznao da mu ne smeta podrška koju će mu sutra pružiti gejevi na velikom mitingu cenzus koalicije.

15 KOMENTARI

Comments are closed.