PODELI
Krah opozicije u 4 poteza

Ekskluzivno za naše čitaoce otkrivamo tajni Vučićev plan.
Od bivšeg naprednjaka, koji je ovih dana prešao u Dveri, a koji je želeo da ostane anoniman, dobili smo informacije o tajnom planu SNS-a, koji je spremljen za period nakon izbora.
Naime, naš izvor tvrdi da je SNS bot ekipa dobila naređenje da uoči izbora počne da podržava opoziciju. Ovo možda zvuči neverovatno, ali kada pročitate ostatak teksta, shvatićete kako je to, zapravo, vrlo lukav plan.
Opozicija, koja je svakako veoma loša i nikakva, nije bila u stanju da se ujedini i da tako pokuša da izađe na izbore sa sigurnom većinom.
Da bi sprečio kasnije nerede u državi i proteste koje bi takva opozicija izazvala, a zna se da su gladni političari najveća opasnost po državu, Vučić je smislio taktiku da se „pomogne“ opoziciji.

SNS bot tim
SNS bot tim

Prvo su SNS botovi imali naređenje da komentarišu protiv Vučića i SNS-a na svim većim portalima, kao i na društvenim mrežama, da bi se stekao utisak da postoji popriličan broj ljudi spremnih da podrže opoziciju, mada su sve statistike govorile suprotno.
Potom je Vučić izdao naređenje medijima da u izbornoj noći forsiraju priču kako su svi prešli cenzus. Takođe je naredio i RIK-u da po svaku cenu zateže sa objavom rezultata ili, pak, da ih uopšte ne objavi, dok god mediji ne odrade svoj posao. Dok se u javnosti stekao utisak da RIK ne obavlja svoj posao kako treba, opozicija je posumnjala da je u toku izborna krađa. Međutim, sve je ovo mnogo ranije planirano i zamišljeno u kabinetu premijera, kako bi opozicija na kraju, bez obzira na izborne rezultate, ipak ušla u Skupštinu Srbije.

Zašto je Vučiću bitno da opozicija uđe u Parlament?
Na ovo pitanje naš izvor ima veoma jednostavno objašnjenje.
Naime, Vučić svakako već kontroliše pojedine lidere opozicije, a kada svi uđu u Skupštinu, praktično će biti pod njegovom potpunom kontrolom.
Ovako loša i neorganizovana opozicija potom će biti usmerena na borbu unutar svojih redova. Medijska slika koja će se projektovati iz Skupštine Srbije će dodatno uništiti ionako loš rejting opozicionih lidera i njihovih stranaka.
Dakle, Vučić namerno pušta opoziciju u Skupštinu, da bi se ona sama kompromitovala svojom nesposobnošću i glupošću i da bi ih potom, zahvaljujući pre svega njihovim propustima, medijski satanizovao. Do kraja mandata od 4 godine, od opozicije neće ostati ništa.
U tu svrhu je lično angažovan i Vojislav dr Šešelj, kome će biti glavni cilj u Skupštini da verbalno sahrani lidere opozicije i pokaže ih srpskoj javnosti kao nesposobne i glupe.

15 KOMENTARI

Comments are closed.