PODELI

„Zicer“ ekskluzivno od izvora bliskog restoranu pokrajinske skupštine saznaje da Demokratska strana nakon ubedljive pobede na predstojećim izborima namerava da u Srbiji ozakoni poligamiju.

Izvor iz vrha ove stranke tim povodom za „Zicer“ je izjavio sledeće:

„Građani Srbije već su upoznati sa našim stvarno naprednim programom u 10 tačaka, među kojima je i zalaganje za osnivanje policijske uprave za Pokrajinu, posebne pokrajinske poreske uprave, kao i za izmene Ustava Srbije, ali do sada nismo iznosili najvažniju tačku koja će omogućiti istinski preporod Srbije i Vojvodine. Vama je poznato da je bela kuga najveći problem s kojim se ova zemlja danas suočava. Stoga smo, poučeni iskustvima ozbiljnih analiza, a pre svega terenskim istraživanjem, shvatili da bi ozakonjenje poligamije bilo brzo i efikasno rešenje u borbi za poboljšanje nataliteta“, pojašnjava naš izvor.

Na pitanje našeg novinara, šta je demokrate inspirisalo na ovako radikalan potez, naš izvor objašnjava:

Afera Pajtic1

„Nema potrebe sakrivati istinu da nam je inspiraciju za ovaj potez dao naš lider Bojan Pajtić, inače svešteničko dete i osoba sa velikim iskustvom u ovoj oblasti. Kao što je poznato, Bojan je uvek bio osoba otvorenog uma za najmaštovitija rešenja i postupke. Ako se sećate, u jednom trenutku je čak nakratko eksperimentisao i sa srpskim nacionalizmom, a bilo je i izvesnih izleta u heteroseksualne vode. Srećom, ta iskušenja su sada iza nas, ali su ostala znanja i iskustva stečena na taj način. Prolazna hrišćanska epizoda našeg vođe imala je, npr, sjajan efekat da je u Starom Zavetu pronašao mesta koja nesumnjivo odobravaju i podstiču mnogoženstvo, i to, zamislite, baš u cilju rađanja što više dece“, odgovorio je.

Na pitanje našeg zbunjenog novinara kakve veze imaju homoseksualizam i poligamija, dobili smo sledeći odgovor:

„Vi znate da u današnjem svetu elita pripada LGBT populaciji i da je ta pripadnost pravi pokazatelj slobode misli i duha, neophodne u savremenom, demokratskom i otvorenom društvu. Problem je, međutim, u tome što nas ova prosvetljena orijentacija pomalo sprečava da imamo potreban broj naslednika, koji bi mogli generacijski da brane naše vrednosti. Usvajanje svakako nije loš model, ali znate i sami, krv nije voda. Zaključili smo da genetski materijal kao što je naš, ne bi trebalo da propada zbog okoštalih i konzervativnih predrasuda o monogamnim brakovima i sigurni smo da će ovaj naš koncept naići na odobravanje širokih narodnih masa. Tragom našeg vođe, koji je i sam hrabro ušao u heteroseksualna iskustva, spremni smo da i mi ponesemo taj krst u cilju opstanka naših vrednosti kroz adekvatno vaspitanje dece iz ovakvih zajednica i sigurni smo da će ovo biti jedini pravi put promene naše palanačke svesti i balkanske zatucanosti srpskog naroda“, zaključio je on.

Poneti krst poligamije
Poneti krst poligamije