PODELI
Alen je u rozom

Nakon tragičnih terorističkih napada u Briselu, pojedini mediji objavili su fotografije na kojima se vidi komesar briselske policije, izvesni Alen van der Put, iz kojih je jasno da je reč o transvestitu.

Budući da smo u takvim napisima odmah uočili diskriminaciju LGBT osoba, zamolili smo komesara da nam ispriča šta se zaista dogodilo u Briselu i da li je belgijska policija eventualno mogla da spreči teroristički napad u kome je stradalo na desetine ljudi.

Briselski pandur1
Alen (u sendviču)

Pročitajte Alenovu neverovatnu priču.

„Svi znaju da smo Angela i ja godinama najbolje drugarice i ja sam pre oko mesec dana išao s njom u šoping, kao što smo to činili toliko puta pre toga. Dok smo obilazili butike i veselo ćaskali, prišao nam je jedan pristojan i vrlo lep mladić, za kog se kasnije ispostavilo da se zove Nazim i da je jedan od učesnika terorističkog napada u Briselu, i poželeo je tad da napravi selfi sa Angelom. Moram da priznam da mi je taj zgodni dečko od početka bio sumnjiv, ali kad mu se Endži nasmešila i pristala na selfi, opustio sam se, jer je njen osmeh u stanju da razoruža i najtvrđe srce. Ipak, sve vreme sam razmišljao da sam tog momka već negde video. Tada sam pomislio da mi je verovatno poznat iz mog omiljenog kluba ‘Mazohist’.

Angela i ljupki Nazim
Angela i ljupki Nazim

Par dana nakon napada, shvatio sam da mi je izveštaj o teroristima koji planiraju napade u Briselu bio na radnom stolu, dok sam ja uveliko šetao sa Angelom evropskim metropolama. Mnogo se kajem zbog svega, ali pokušajte da razumete. Tih dana kupovao sam Diorove tašne iz kolekcije proleće/leto 2016, i uprkos tim dosadnim teroristima, nisam mogao da prestanem da se radujem tome što su motivi cvetnih latica i minimalistički stil ponovo u trendu. Samo o tome sam mislio. Zaista, može li neko da me okrivi što ne čitam dosadne izveštaje o teroristima u prvim danima proleća“, zapitao je Alen iskreno.

Dok smo završavali ovaj neverovatni razgovor sa Alenom, našoj redakciji javio se i Nazim Lačraou, mladić koji je napravio selfi sa Angelom Merkel, o kome priča ceo svet. Kako je objasnio novinaru „Zicera“, njega je veoma pogodilo što su ga mediji doveli u vezu sa terorističkim napadom u Briselu.

„Pročitao sam u novinama da su me proglasili za jednog od glavnih napadača iz Brisela i prinuđen sam da ove odvratne laži demantujem putem vašeg lista. Nemam apsolutno nikakve veze s tim slučajem i ne želim da me iko na bilo koji način povezuje s tim jadnim terorizmom u pokušaju. Da sam to ja radio, imali biste stotine mrtvih, a ne njih tridesetak. Ja, naime, već duže vreme spremam mnogo ozbiljniji napad, ali u Kelnu“, objasnio je Nazim za naš portal.

 

18 KOMENTARI

Comments are closed.