PODELI
Od sad i na vašem groblju DOSTA JEBILO!

Društvene mreže, a najviše tviter, eksplodirale su otkad je Saša Radulović počeo izbornu kampanju.

I staro i mlado, svi osposobljeni da koriste društvene mreže, oduševljeni su programom koji zastupa Radulović.

„Sve je krenulo kao šala. Napravili smo fejsbuk stranicu i tviter nalog, ali je to onda preraslo u nešto ozbiljnije. Ni sam se nisam nadao da će ovoliko ljudi da nas prati. Imamo 55.000 prijatelja na fejsbuku i 11.000 na tviteru, a pola od toga su naši prijatelji iz Azije, koji se slažu s našim programom i koji bi rado i glasali za nas, samo da imaju glasačko pravo u Srbiji“, objašnjava za Zicer čelnik pokreta Dosta jebilo.

Ipak, Radulović nam je rekao da ima primedbe na izborni sistem i kreće u ozbiljnu kampanju za smanjivanje potrebnih glasova za registrovanje stranke.

„Mi mislimo da je 500 glasova sasvim dovoljno da se napravi stranka i to smo popustili, pošto bi bilo logično da se uzmu zapadni modeli otvaranja firmi, gde je potrebna samo lična karta i potpis onoga koji osniva firmu. Ovim putem apelujemo na vlast, da što pre u skupštini izglasa novi zakon i da nam izađe u susret, a kada se to završi, molimo naše simpatizere da dođu u naše prostorije, ponesu ličnu kartu i za troškove overivača, a zatim daju potpis za osnivanje veoma popularnog pokreta DJB i ujedno predaju potpis za naše kandidate za izbore. Samo da dodam, imamo jedno malo iznenađenje – svako ko nam da potpis, ujedno postaje i naš kandidat za izbore, pošto su nam potrebni obični ljudi, a i nemamo dovoljno kandidata“, zaključio je Radulović.

15 KOMENTARI

Comments are closed.