PODELI

Kako bi otkrio pravu istinu svojim čitaocima, ali i sprečio razne neproverene glasine koje kruže internetom, Zicer je, preko svojih dobro obaveštenih izvora, saznao prave posledice vakcinacije, koje svojim čitaocima ekskluzivno prenosi.

Razgovarali smo sa našim stručnjakom za vakcine i ostale stvari, dr Andrejem Fajgeljom.

AF: Nove vakcine, protiv kojih se bore naši eksperti za imunologiju sa neformalnim diplomama sa fejsbuka, sadrže specijalni čip iz Amerike, koji u početku izaziva blago peckanje, a zatim i blagu malaksalost. Ukoliko Vaše dete oseti ove simptome, znajte da je u njemu čip, i da je otpisano za sva vremena. Jedino moguće rešenje, koje se nekom čini malo radikalnim, ali meni ne, jeste da detetu odsečete ruku. Takođe, možete da prisilite doktora da Vama ili detetu ukloni čip iz ruke. Verujte mi, koliko god da je korumpiran od strane farmaceuta, kad mu stavite pištolj na čelo, slomiće se.

Još jedno je rešenje, ali vrlo teško i dugotrajno, da svoju decu svakodnevno, psihičkom terapijom, učite stvarima od kojih će im svest ozdraviti, a mozak odbaciti uticaj čipa. To sam ja primenio na svojoj deci, recimo, i delovalo je.

STOP vakcinama!!!
STOP vakcinama!!!

Z: Poštovani doktore Fajgelj, možete li nam reći šta sve taj čip može, kakve posledice ostavlja?

AF: Posledice su svakakve. Recimo, neko ko je vakcinisan ovom novom vakcinom može da izađe na izbore sa svešću da će da glasa za mene, na primer, ali u trenutku glasanja, ruka će sama da mu zaokruži Palmu.

Dalje, deca vakcinisana novom vakcinom neposlušnija su i slabije reaguju na batine, posebno negde oko trinaeste godine. Pored toga, video sam posledice vakcinacije i u komentarima ispod mojih klipova u kojima učim ljude – jednostavno nisu u stanju da prihvate ono što im govorim, neki me čak nazivaju i šarlatanom ili budalom. Primećeno je, takođe, da kod vakcinisane dece drastično skače tolerancija prema nacionalnim manjinama i raznim devijantnim grupama, što jasno govori u prilog teza sa interneta, po kojim je jedan od glavnih ciljeva vakcinacije napad na Srbstvo i tradicionalne srbske vrednosti.

Od kada traje vakcinacija? Od Tita! Otkad ima toliko izdajnika među Srbima? A koliko je sad politički indiferentnih, koji bi možda glasali za nacionalno svesne stranke, samo da nije tih prokletih vakcina?!

Dr. Fajgelj - Stručnjak za sve i druge stvari
Dr Fajgelj – Stručnjak za sve i druge stvari

Z: Dobro, ali opisani simptomi ne moraju nužno da ukazuju…

AF: Ali ukazuju! Ipak sam ja doktor, valjda nešto i znam! A i ona dva dana u pritvoru su mi otvorila oči, počeo sam na svet da gledam drugim očima. Znate, u tom kazamatu sam video sav užas i represiju ovog režima. Od toga ostaju posledice za ceo život.

Z: Dobro, i šta je Vaš savet ljudima?

AF: Moj je savet ljudima da gledaju moje klipove i da vide pravu istinu. Ne samo što se tiče vakcina. Posle toga, neka se učlane na forume ili u fejsbuk grupe i neka raskrinkavaju mafiju koja bi da nas sve kontroliše. Bolji savet niko neće biti u stanju da im pruži.