PODELI
Čoban tera ooovčice

Kako ekskluzivno saznajemo, parlamentarnih izbora u Srbiji neće biti. Aleksandar Vučić je prelomio i rešio da ova Vlada izgura do kraja.

Mnogi su iznenađeni ovom vešću, a opoziciji je laknulo. Slavi se po Vojvodini i Beogradu.

Mnogi postavljaju pitanje: „Kako nema izbora kada je Vučić rekao da će biti?“, ali stvar je u tome da Aleksandar Vučić nije raspisao izbore, već ih je samo najavio, pa samim tim i nema obavezu da ih raspiše.

Ovakva iznenadna odluka došla je posle sagledavanja opšte slike, jer Srbiji je krenulo kao nikada pre.

Budžet je u suficitu, grade se putevi, strani investitori stalno stižu, PUPS je prišao SNS-u što je dokaz da su penzioneri zadovoljni. Takođe, tu je presudilo i milosrđe vrha SNS-a posle mnogobrojnih molbi opozicije da se odlože izbori kako bi u međuvremenu opozicionari obezbedili svoje uže i šire porodice, pošto je sasvim izvesno da posle izbora mnogi od njih ostaju bez posla i sredstava za život.

Kako objašnjavaju politički analitičari, ovaj potez premijera je za svaku pohvalu, jer se na ovaj način čuva socijalna stabilnost države, jer postoji mogućnost da bi naglo osiromašeni opozicioni političari bili skloni revolucionarnim potezima, a to bi dovelo zemlju u haos i beznađe kakvo nam nije potrebno baš sad kad nam je tako dobro krenulo.