PODELI

Čuvena (u Južno-bačkom okrugu) proročica Milijana iz Novog Sada već godinama unazad daje tačna predviđanja o političkim dešavanjima u Srbiji. Ona je, između ostalog, predvidela dolazak „crnog čoveka“ na čelo Amerike, rat Rusije u Siriji, navalu migranata na Evropu i mnoge druge stvari.

Proročicu Milijanu smo kontaktirali skajpom (tako je jedino dostupna, jer, kako kaže – naša udba nema kontrolu na skajpu, već samo Ameri).

Z: Vaše proročko svedočanstvo, kako komentarišete i šta predviđate u skorijoj budućnosti kod nas i u svetu?

M: Kod nas će da bude malo tumbanja od ovih iz opozicije, ali će se posle izbora sve smiriti.

Z: A kakav će biti ishod izbora?

M: Vučić će ponovo da pravi vladu. Ovaj put će većinu on birati, neće mu više stranci određivati koga da metne.

Z: Evo PUPS je ovih dana ušao na listu SNS, a šta će biti sa Dačićem, da li vam se javlja?

M: Javlja mi se da će Dačić posle ovoliko godina na vlasti ostati usamljen. Neće ga niko podržati. A kako vidim, posle izbora on se nalazi sam u jednoj oskudnoj sobi sa nekim knjigama. Sad ne mogu da kažem je li to neka knjižara ili zatvor. Više mi izgleda kao zatvor.

Z: Da nije Hag?

M: Ne, nije Hag, sav je tu nameštaj domaći, biće da je to neki naš zatvor.

Z: A šta će biti sa opozicijom?

M: Neće biti ništa.

Z: Kako mislite ‘ništa’? Hoće li uspeti da uđu u skupštinu, da se ujedine?

M: Neće se ujediniti, jer svako ‘oće da ima krunu na glavi. Zato će većina propasti. Neki će ući u skupštinu, ali većina neće.

Z: A Pajtić?

M: Ma kakav Pajtić. Njega ne vidim u politici posle izbora. On će k’o Dinkić otići nekim drugim putem. Biće blizak ovim nevladinim organizacijama, ali se više neće baviti politikom. Za pola godine svi će zaboraviti da je ikad bio u politici.

Z: Šta još vidite?

M: Vidim da će oko Srbije biti još puno problema. Evropa neće znati šta će sa ovolikim izbeglicama sa istoka pa će ih hteti sve metnuti u Srbiju i to će biti jedan od ozbiljnijih problema za novu vladu. Ali, kako vidim, tu će se udružiti i okolne zemlje i neće dati Evropi da sprovede to što je naumila.

Z: A od svetskih dešavanja, šta vidite?

M: Ruska zemlja će steći veliku slavu kad završi ratu u Siriji a to će biti uskoro. Tamo će se ponovo vratiti sve k’o što je bilo, ali će stari predsednik morati da se povuče. Ali ipak neće doći ni ovi koje je zapad mislio postaviti, nego će doći neki drugi ljudi, koji će biti dobri sa Rusijom. To će zapadu veoma krivo biti i ponovo će pokušati tamo da zametne rat preko Turske, ali neće uspeti, jer će ruski odgovor biti žestok!

Z: A hoće li Amerika propasti?

M: Svi koji kažu da će propasti ili Rusija ili Amerika – lažu! Dok se ne desi poslednji veliki rat obe ove zemlje će biti sve jače i jače.

Z: A kako će nama biti ekonomski, hoćemo li imati para?

M: Para će biti ko bude hteo da radi. Ali neće više biti posla za lezileboviće. Mnogi, koji su godinama živeli od nerada na račun države će ostati bez posla i oni će posle biti najveći neprijatelji države. Posla će biti ko bude umeo sam sebi posla da napravi. Ipak, narod će nastaviti da se iseljava iz Srbije.

Z: Možete li nam još nešto reći za kraj?

M: Ove godine umreće jedan veliki čovek Srbije i to uskoro, to je sve što vam mogu reći.