PODELI

Kako Zicer ekskluzivno saznaje, u vili „Parova“ zavladala je prava panika! Otkad je u toaletu, koji je jedini prostor u kući bez kamera, pronađena otkinuta kokošja glava, ukućani vile ne mogu da spavaju mirno.

U vili je pokrenuta istraga o tome otkud kokošija glava u toaletu i, prema prvim informacijama, kokoški je glavu otkinuo niko drugi, nego miljenik Srbije – Zmaj od Šipova!

Na jednoj od kamera vidi se Ilija Grahovac kako unosi kokošku u kupatilo, da bi nakon pola sata izašao sav krvav, sa obezglavljenim trupom kokoške.

Kako bismo saznali šta je po sredi, otišli smo u Šipovo i intervjuisali Zmajeve komšije.

Zbog straha, niko od njih nije smeo da da zvaničnu izjavu za Zicer, ali nezvanično, saznajemo da za Zmaja dugo sumnjaju da je član Crkve Satane.

– Verujte mi, iz te njegove kuće se svakodnevno čuju neki neljudski krici! Po celoj okolini nalazimo krvave glave, kako sitne, tako i krupne stoke. Jedan čovek se kune da ga je video u nekoj crnoj pelerini sa crnom svećom na groblju. Prestravio se! Otkad sumnjamo u Iliju, nalazimo i iscrtane pentagrame po grobovima. Nije bio takav sve dok nije otišao kod onog Marića na prvi razgovor. Od tada se načisto promenio.

U želji da čujemo i drugu stranu priče, stupili smo u kontakt i sa Zmajem, koji nam je preko telefona, povišenim tonom, rekao:

– Ama ko to priča?! Neš da mi kaeš?! E, svi ćete vi da vidite svog boga! Belzebub je veliki, i ima kaznu za svakog ko se usudi da napadne nekog od njegovih slugu! El ti mene razumeš, ja sam njegov sluga, ti si nagrabusio, samo da te dovatim! Niko Zmaju nije izmako ni pre, a sad pogotovo neće! Mene Crni papa direktno na vezi čeka da mu kažem ko da goni! Niko nam neće izmakne, niko!!!