PODELI
Oprostio pape

Na radost i polzu svih ljubitelja dobre muzike, čuveni hrvatski kantautor Oliver Dragojević najzad je rešio da zakopa ratnu sekiru i održi koncert u Srbiji, i to u beogradskoj Areni, 8. marta.

Kako prenosi hrvatski portal ’oluja.hr’, pevač je na nagovor produkcijske kuće ‘Budak & Sons’ rešio da koncert ipak održi, „usprkos višegodišnjem protivljenju“.

„Za mene je to donedavna bila završena prića“, kazao je čuveni Ćoro, „ali vrime ide i neke stvari jednostavna moraš ostavit iza sebe ako misliš živit normalno“.

„Pisma triba da nas spaja, a ne da nas razdvaja. Judi nisu krivi zbog zla koje su politićari ćinili, pa tako ni ja neman prava ne vidit da su prošle dve decenije od tog proklitog rata“, prenosi ’oluja.hr’ Dragojevićeve reči.

„Rišio san i ne bi više o tom polemisa u javnosti, osin toga, šoldi su svakon potribni, a ako su nas godine nakon raspada najboje zemje na svitu išta naučile, onda je to da makar možemo pivat zajedno i priton jako dobro zaradit“, rekao je ‘stari morski vuk’.

Karte za koncert koštaće između 3 i 5 hiljada dinara i mogu se poručiti već od ponedeljka, 7. februara.

Kako Zicer saznaje, produkcijska kuća ’Budak & Sons’ očekuje da se Dragojevićevi koncerti zbog ogromnog interesovanja srpske publike održavaju više dana, a jedini zahtev koji su uputili organizatorima jeste da se na koncert smeju uneti jedino zastave SFRJ ili EU, dok će sve druge obezbeđenje oduzimati.

17 KOMENTARI

Comments are closed.