PODELI
Šećerna je voda, naša nova moda

Pitali smo Ministra kulture i informisanja, Ivana Tasovca, šta bi poručio današnjoj omladini, i evo šta je on za naš renomirani magazin ekskluzivno izjavio.

– Pre svega, želeo bih da predložim mladima da umesto gela za kosu počnu da koriste šećer i vodu. Znam da će ovo mnogima zvučati neobično, ali verujte da znam o čemu govorim. To je, em ekološkije, em jeftinije, em zdravije. Jedina nus pojava je što tokom leta muve hoće da nagrnu na glavu, ali to nije ništa spram koristi koju bi to donelo. Time bi naša omladina naučila i da štedi, jer troškovi za raznorazne gelove, lakove i kreme za kosu, nisu uopšte beznačajni na godišnjem nivou – kaže Tasovac.

– Uostalom, to je i deo naše kulture. Naši preci, veliki kicoši, nisu znali za gel za kosu, koji je došao sa Zapada, kao, uostalom, i većina stvari koja kvari našu omladinu. Ipak je srpska kultura najbolja, što se da videti i po rijalitijima sa tog istog Zapada, kojima smo tek mi Srbi dali taj upečatljivi, mangupski šmek – zaključio je ministar.