PODELI

Kako Zicer saznaje iz dobro obaveštenih izvora, bliskih vrhu SNS-a, danas je Premijer Srbije Aleksandar Vučić podneo neopozivu ostavku!

Naime, AV je izvesno vreme radio u jednoj londonskoj gvožđari u ulici Gloster Roud i tom prilikom, kao vrednog radnika, esnaf gvožđara ga je izabrao za počasnog predsednika svog udruženja. Ovih dana Vučić je poslao dopis esnafu gvožđara u kome zahteva da ga pod hitno razreše dužnosti počasnog predsednika, jer više nije u mogućnosti da obavlja tu funkciju, što zbog nedostatka vremena, što zbog geografske distance.

– Nismo mogli da ga izaberemo za doživotnog predsednika, kako to nalaže naš kodeks, pošto nije bio državljanin Ujedinjenog Kraljevstva. Stoga smo ga izabrali za počasnog predsednika – Kaže za Zicer Šri Apu Pradžasrbinda, koji je trenutno generalni sekretar ovog esnafa i ujedno vlasnik većine seksi šopova po Londonu.

londonska gvožđara u kojoj je vredno radio AV
londonska gvožđara u kojoj je vredno radio AV

– Žao nam je što zbog trenutnih obaveza kao premijer Srbije nije u mogućnosti više da obavlja funkciju počasnog predsednika gvožđara – rekao je Šri Apu Pradžasrbinda i dodao da mu nije jasno kako sad odjednom ne može da vrši ovu funkciju, kada je, u vreme dok je radio u londonskoj gvožđari, istovremeno mogao da obavlja funkciju voditelja na srpskom radiju Palma i završava pravni fakultet u Beogradu.

14 KOMENTARI

Comments are closed.