PODELI
Slava mu i hvala!

Mart 2016.

Na konferenciji za novinare koju će održati danas-sutra, Vučić je rekao da je odluka o prodaji Telekoma bila teška, ali da veruje da je ona u najboljem interesu građana Srbije.

„Moji prijatelji iz Lizarda ubedili su me da je prodaja Telekoma neophodna, a građani će blagodeti osetiti već krajem 2018. godine. Podsetio bih vas da smo mi iz SNS-a onomad podneli krivičnu prijavu protiv DS-a zbog prodaje Telekoma, ali vama to danas svakako ništa ne znači. Do juče smo govorili da bi „tom prodajom Srbija ostala lišena svoje vitalne telekomunikacione infrastrukture, što je nešto što se ni u jednoj zemlji ne prodaje“, i to, uveren sam, važi i danas.“

581999_profimedia0223292900_f_Fotor

Lizard logo

„Lizard je kompanija za koju se vezuje mnogo skandala, od Britanije, preko Islanda, do Španije, međutim, oni su me uverili, a ja uveravam vas, da su se sada promenili“, rekao je premijer.

„Dragi prijatelji, želim još da vam kažem da sam ponosan na ovu Vladu, jer smo uspeli da prodamo ono što se do sada niko pre nas nije usudio da proda“, zaključio je Vučić.