PODELI
„Sad sam im pomog’o, i nikad više!“

Kako ZICER ekskluzivno saznaje, Vojislav dr Šešelj nije hteo da pomogne oko formiranja nove hrvatske Vlade i zato su pregovori koalicije MOST propali, a za premijera doveden Hrvat, koji čak i ne zna srpski.

Šešelj je izričit da Hrvatima više nikad neće pomoći, jer su mu i za prošli put ostali dužni deo para, koji evo, ni do danas nisu isplatili.

Kolinda negira Šešeljeve tvrdnje i kaže da nikada nije imala nikakav dil sa ovim srpskim četnikom.

Šešelj, pak, tvrdi suprotno.

„Istina je da sa Kolindom nikad nisam pregovarao, ali jesam sa njenin stručnim timom. Sa njima sam i napravio dogovor i oni su mi isplatili deo novca, a to mogu i da dokažem izvodima sa bankovnih računa.“

Šešelj nije hteo da otkrije na koji je način stupio u vezu s Kolindinim PR timom, ali ZICER je saznao da je reč o jednom katoličkom fratru iz Bosne, školskom drugu Vojislava dr Šešelja.

Na pitanje našeg novinara, da li je istina da mu je školski drug (N.M. ime poznato redakciji ZICERA), fratar iz Bosne, pomogao da stupi u kontakt sa PR timom Kolinde Grabar Kitarović, Šešelj je odgovorio: 

„To su gnusne laži i izmišljotine Sande Rašković Ivić. Ja nikad nisam pohađao sjemenište, prema tome, nikakav fratar mi ne može biti školski drug!“