PODELI

Od početka rada našeg satiričnog portala svedoci smo neviđenog lopovluka domaćih medija, informativnih agencija i političara.

Tekst o De Niru prenele su sve domaće agencije i mediji. Osvanuo je i u Dnevniku RTS-a. Hrvati, a ni ostali iz regiona, nisu uspeli da se suzdrže od prenošenja ovog teksta. Međutim, niko nije naveo izvor.

Screenshot_2

Tekst o Donaldu Trampu se i dan danas eksploatiše od strane elektronskih medija. Vojislav Šešelj je deo svoje predizborne kampanje zasnovao na tom tekstu. Hrvati su opet odlepili. I naravno, niko nije naveo izvor.

Screenshot_1

Zahvaljujući nama, Dveri i DSS su prešli cenzus i ušli u parlament.

Jer mi smo objavili tekst da ih je podržao gej lobi. Zbog čega je morala da reaguje i sama Gej-strejt alijansa. Ni dinara nismo dobili za ovu reklamu od DSS-Dveri.

Screenshot_8

Blic je preneo naše fejk predizborno istraživanje NSPM-a od reči do reči. Na NSPM-u je Vukadinović reagovao na ovaj tekst u Blicu. Niko nije naveo izvor.

Screenshot_20

Bezbroj ideja je pokradeno sa našeg portala. Najnovija je o narodnoj nošnji u skupštini.

444

Kao što rekosmo na Fejsbuku, postajemo deprimirani.

Nemoguće je da samo mi u Srbiji imamo ideje. Nije problem što se od nas krade, ali dajte ljudi, kraduckajte malo i od drugih, ili barem navedite izvor.

cyber-cell-police-540x330

20 KOMENTARI

Comments are closed.