PODELI

Poznati srbijanski novinar Dinko Gluhonjić saopštio je da je večeras u Novom Sadu preživeo pokušaj atentata. Za medije je izjavio da je Novi Sad postao nepodnošljivo srpki grad te da se više ne oseća bezbedno.

– Večeras oko 18.30 dok sam vozio bicikl ulicom Narodnog Fronta na Limanu, ispred mene, neočekivano je iskočila neka baba i pala kao pokošena, tako da sam jedva uspeo da zaustavim bicikl da ne udarim u drvo. – izjavio je Gluhonjić.

Sam Gluhonjić je objasnio da je zapravo baba pala i umrla na mestu pokošena infarktom, što je potvrdila i policija, te da je on prešao biciklom preko nje tako mrtve ali dodaje:

– Zašto je pala tik ispred mene i to na biciklističkoj stazi? Kako nije pala u nekoj drugoj ulici, ili na pešačkom prelazu? I kako je uopšte znala da sam to ja? Očigledno je da se pretnje po moj život nastavljaju. Nalozi stižu direktno sa vrha crkve Srbije i Bie. Ako misle da će me zaplašiti definitivno ne znaju ko je Dinko. Nastavljam dalje borbu do oslobođenja Vojvodine od srpskog klerofašizma i nacionalizma! – rekao je Gluhonjić.