PODELI

Politika koju „Vučić“ vodi poslednjih nekoliko godina značajno odudara od one koju je vodio pravi Aleksandar Vučić, tvrdi poznati politički analitičar Velimir Abramović.

Prema tvrdnjama Abramoviča Rusi su kidnapovali predsednika Srbije prilikom njegove poslednje posete Rusiji i zamenili ga  dvojnikom, koji odlično priča srpski ali izgleda dosta starije u odnosu na pravog Vučića.

– U početku su mu farbali kosu da se ne vidi koliko je stariji a sad su kao pustili da bude malo prosed. Inače je dvojnik potpuno sed i stariji je od pravog Vučića barem deset godina. – tvrdi Abramović.

Abramović objašnjava da je politika koju vodi Vučićev dvojnik autoritativna po uzoru na rusku jer Rusi zapravo drugačije i ne znaju da vode državu i da je otvoreno proruska, iako formalno održava dobre odnose sa zapadom.

– Ali zapadne službe su provalile da je u pitanju dvojnik i zato sada žele da uklone „Vučića“ sa vlasti jer je to zapravo Putinov čovek. Međutim Rusi već planiraju da kidnapuju i Đilasa, Miloša Jovanovića, Milicu Zavetnicu, Mariniku Tepić, i čitavu opozicionu garnituru političara i pošalju njihove dvojnike, kako bi se osigurali da ukoliko zapad smeni lažnog Vučića, opet imaju svoje ljude na čelu Srbije. – kaže Abramović.

Abramović dodaje da su Rusi već kidnapovali Vulina, i sve ove što je zapad stavio na crnu listu i poslali njihove dvojnike u Srbiju, te da su se upravo zato svi našli na crnoj listi, jer realno ne postoji nikakav drugi razlog pošto su svakako svi bili kooperativni sa zapadom.

– Što se tiče Dodika, jedino on nije dvojnik jer Rusi nisu uspeli da nađu nikog sličnog u Rusiji ko bi imao takav izgled, izgovor i naročito ponašanje, kao Dodik. – Zaključuje Abramović.