PODELI

Propagandni novinar i direktor NoveS, Slobodan Georgiev, pozvan je na poklonjenje Ani Brnabić povodom proslave najdužeg premijerskog mandata u modernoj srpskoj istoriji. Naš novinar je bio na licu mesta.

Prijem povodom proslave 11. godina Ane Brnabić na mestu predsednika Vlade RS organizovala je ambasada Velike Britanije, obzirom da je Ana Brnabić jedan od njihovih najuspešnijih studenata u Evropi.

„Ponosni smo na školovanje premijerke Ane Brnabić u Velikoj Britaniji gde je postigla najbolje moguće rezultate. Mesto premijera tokom ove decenije dokaz je da građani Srbije ne moraju da glasaju da bi prepoznali kvalitet kadra poput nje. Želimo joj još dugo dugo uspešnih godina u politici“.

Prijemu su prisustvovali, pored većine ministara u Vladi, i veliki broj estradnih ličnosti iz sveta glume, kao i mnogobrojni novinari.

Direktor NoveS, Slobodan Georgiev, prilikom dolaska napravio je naklon, karakterističan pri pozdravljanju pripadnika kraljevskih loza: –Vi ste moja kraljica, hvala Vam što postojite–, kazao je Georgiev.

Dačić je u tom trenutku prokomentarisao kako voli novinare poput Georgieva koji se tako lako sagnu, nakon čega su ga dvojica ljudi u crnim odelima zamolila da pođe sa njima da mu pokažu specijalnu vrstu vina sa najnovijeg sajma, na šta je on radosno pristao. Do kraja proslave više nije bio viđen.