PODELI

U glavnom gradu kneževine Monako na Azurnoj obali u Monte Karlu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić tajno je proveo nekoliko dana.

Daleko od medijskog publiciteta i kamera, predsednik Srbije je rešio po prvi put od kako obavlja tu važnu državničku fuknciju,  da odmori dušu od svakodnevnih obaveza i provede se u čuvenom mondenskom gradu Evrope.

Vučić je tajno otputovao u Monte Karlo bez znanja premijerke Brnabić i vlade Srbije, sa sobom je poveo samo obezbeđenje (što se može videti i na naslovnoj fotografiji – čovek koji viri iza stene).

Međutim, čak i na odmoru uspeo je da obavi nekoliko bitnih susreta sa evropskim političarima, a o čemu i s kim je razgovarao do zaključenja ovog broja nismo uspeli saznati. Spekuliše se da je ovaj tajni odmor zapravo bio samo pokriće za tajni susret na tajnoj lokaciji sa nekim važnim političarem američkog establišmenta.

Zašto je baš u ovom momentu Vučić prekršio svoj zavet neletovanja i otišao na odmor i da li to nagoveštava njegovo skoro povlačenje sa čela države, ostaće misterija.