PODELI

Čuvena jugoslovenska glumica Mirjana Karanović objasnila je specijalno za Zicer šta se zapravo dogodilo sa babom komšinicom, koja je nakon rasprave sa glumicom završila na Banjici sa teškim povredama i prelomom ključne kosti.

– Dan je počeo sasvim uobičajeno kao i svaki drugi dan. Pila sam kafu sa majkom i začula da neko kuca na vrata stana. Kad sam otvorila vrata, ispred mene je stajala naša komšinica, koja inače ima dijagnozi u stalno je nakljukana tabletama a i pije mnogo, ono baš bazdi.- započela je svoju potresnu ispovest kroz suze i jecaje glumica Karanović.

Mirjana je objasnila da je komšinica zapravo izbeglica iz Krajine i da po ceo dan glasno pušta četničke pesme ali da joj to svi u zgradi tolerišu jer je psihijatrijski slučaj.

– Inače, komšinica ne dolazi kod nas. Baš me je iznenadila. Ja sam je ljubazno upitala „Šta treba komšinice, mogu li pomoći?“ Na čega je ona burno reagovala i počela da mi psuje majku ustašku a zatim je repetirala pištolj i dok je to činila okliznula se na koru od banane i pala niz stepenište. Srećom pa pištolj nije opalio. – dodala je Mirjana.

Glumica zaključuje da je prava sreća što zapravo niko nije povređen u ovom incidentu, ali da ju je ipak to sve potreslo i podsetilo na genocid u Srebrenici.