PODELI

U narednih nekoliko meseci sve cvećare u svetu će biti obavezne da zemene stare obične za nove GMO bidermajere, navodi se u saopštenju SZO.

Kako stoji na portalu Svetske zdravstvene organizacije, stari tradicionalni bidermajeri su se pokazali kao izvor zaraze. Ne navodi se tačno o kojoj zarazi je reč ali nema razloga da ne verujemo SZO jer su do sada, a pogotovo poslednjih par godina, iznosili samo proverene i nekontradiktorne informacije.

Međutim, stručnjaci iz redova teoretičara zavere tvrde da je ovo zapravo najnovija svetska zavera farmaceutske mafije. Prema njihovim rečima u pitanju je oprobani metod manipulacije farmaceutske mafije putem SZO.

– Jasno je da se odbacivanjem starog tradicionalnog bidermajera odbacuje i deo naše tradicije. Novi GMO bidermajeri će biti opasni po svatove i verovatno će uticati da nevesta i buduća nevesta koja bude uhvatila bidermajer vremenom stvori naklonost prema feminizmu ili možda čak i prema istom polu. Dokazana je štetnost GMO proizvoda, a putem moderne nanotehnologije će se verovatno i čipovati bidermajer, tako da će globalisti imati tačne podatke o budućim nevestama.  – objašnjava stručnjak iz oblasti teorija zavere.