PODELI

Iz JKP „Putevi Srbije“ i Agencije za bezbednost saobraćaja Srbije,  saopšteno je da se u okviru mera za povećanje bezbednosti saobraćaja, razmatra uvođenje nove poruke za vozače na autoputevima – „Vozi pažljivo, možda je Darko Lazić iza tebe“.

Iz Agencije je saopšteno da se počelo sa razmatranjem uvođenja ove nove poruke nakon najnovije u nizu od 27 saobraćajnih nesreća koje izaziva pevač Darko Lazić.

Kako mediji i kolege navode, Darko Lazić predstavlja opasnost po druge u saobraćaju zato što je pod konstantnim uticajem narkotika i alkohola. Njegov menadžer oštro demantuje te navode govoreći da Darko jednostavno kao i mnogi Sremci, ima problem sa menjanjem brzina i vožnjom u Beogradu.

Online izdanje servisnih saobraćajnih informacija od 1. maja, u okviru svojih redovnih saopštenja, uvrstiće i obaveštenje oko prisustva Darka Lazića u saobraćaju. Kako navode, to će otprilike izgledati ovako : – „Što se tiče ostalih informacija, Darko Lazić je izašao iz pritvora te se preporučuje povećani oprez na relaciji Rakovica-Stari Grad„, ili „na autoputu E71 iz pravca Beograda ka Nišu u jednom smeru“.