PODELI

Pažnju svetske javnosti već nekoliko dana zaokuplja brakorazvodna parnica Džonija Depa sa bivšom suprugom Amber Herd koja ga je optužila za fizičko zlostavljanje i traži odštetu od 100 miliona dolara.

Na poslednjem ročištu Džoni Dep je rekao kako nikada nije udario Amber, kao ni jednu bivšu partnerku. Na to je Amber oštro reagovala, nakon čega je sudinica prekinula suđenje i naložila da svi ustanu i isprazne sudnicu.

Džoni joj je odgovorio: „Ja Vama da ustanem?!“ a zatim dodao da i ona i Amber i celo sudsko veće mogu samo da mu popuše k****!

Džoni je kažnjen sa 30.000 dolara zbog nepoštovanja suda, što je Džoni iskoristio da upita sudincu jel njeni kući znaju da je ona militantna BLM lezbejka. Dep je nakon toga fizički iznešen iz sudnice.

Na pitanje novinara Vašington Posta advokatima Džonija Depa, da pojasne da li njegovo skandalozno ponašanje ima veze sa dobijanjem ordena od Aleksandra Vučića kao i sa čestim odlascima Depa u Srbiju, advokati su rekli da nemaju komentar i da suđenje još uvek nije završeno.