PODELI

Pozvali smo telefonom glumca Nikolu Joja da nam kaže zašto je ipak odlučio da ne napusti Srbiju.

Z: Pomaže Bog, Nikola!
N: WTF? Hahha, ćaos

Z: Nikola, hvala što ste se javili.
N: Za vas iz NoveS uvek!

Z: …Mi, ovaj …, nema veze. Nikola, po našoj evidenciji, Srbiju ste krenuli da napuštate još 2017. i ove godine je bila proslava jubilarnog 75. napuštanja iste. Šta Vas je nateralo da toliko ostajete u Srbiji?
N: Kao prvo, nije 75 puta nego možda….21, 23. u vrh glave. Drugo, ja sam imao nameru da odem zajedno sa Marčelom, Bjelom i Đuričkom ali eto, za sada smo nažalost i dalje svi tu.

Z: Zbog čega niste otišli?
N: Zbog iskustva kolege Đurička. Nikola kaže da su smene u MekDonaldsu užasno naporne. Što se tiče kastinga, imaju dovoljno Rusa, Poljaka i Ukrajinaca sa lošim američkim akcentom koji će da glume Srbe teroriste. Mislim da jednostavno trebamo da nađemo boljeg agenta i Holivud će biti naš. Siguran sam u to.

Z: Znači li to da ćete i 76.put svečano najaviti odlazak iz Srbije?
N: Vrlo verovatno. Ova primitivna sredina krezubih ljudi koji su došli u moj Beograd i napravili  od njega moralnu kaljugu, ne zaslužuje više nijedan moj profesionalni angažman.

Z: Znači li to da se više nećete baviti svojim poslom?
N: Hahhahaa, jeste opičeni majke mi, pa od čega da živim? Kladionice, kafe i sokići, to je najslađa parica. Bjela mi je obećao ulogu u novom filmu tako da nema zime.

Z: O čemu će biti film?
N: O ratnim zločinima ruskih vojnika i srpskih dobrovoljaca u Ukrajini.

Z: Jeste li možda razmišljali da se bavite politikom?
N: Pa ko kaže da se ne bavim? Podržavam sve levo-liberalne opcije koje će izvesti Srbiju iz ove crkvene džamahirije u koju sve više tone, i konačno nas odvesti na evropski put, put civilizovane Evrope i sveta.

Z: Hvala puno Nikola.
N: Važi brt, čujemo se.