PODELI

Iako su se zvanično susreli u Predsedništvu Srbije da bi se navodno dogovorili oko izbornih uslova za Beograd, nakon čega su Naprednjaci u Beogradu na ponovljenim izborima dobili još jedan mandat, Vučić i Đilas su se ponovo tajnu susreli u okolini Kraljeva pre par dana.

Na imanju Đilasovog prijatelja, uz jako obezbeđenje, Vučić i Đilas su održali sastanak u kasnim večernjim satima. Kako saznajemo od dobro obaveštenih izvora bliskih i vlasti i tzv opoziciji, tom prilikom Vučić i Đilas su dogovorili da ponovo simuliraju vlast i opoziciju.

Prema navodima našeg izvora, Vučić i Đilas su zadovoljni što većina zapravo nije prozrela da su oni u dilu i posle javnog susreta u Predsedništvu, te da nema bojazni da se politika dvopartizma nastavi uhodanim stazama.

Vučić je Đilasu obećao i ravnopravniju simulaciju sukoba vlasti i opozicije, tako što će Đilasu dati nekih 500 botova na društvenim mrežama i nacionalne frekvencije za njegove odnosno Šolakove kablovske televizije.

Đilas je s druge strane obećao da će izvesti narod u proteste protiv Rusije i zahtevati obavezno uvođenje sankcija zlim ruskim agresorima na Ukrajinu.