PODELI

LJUDI!!!

U osnovnoj školi ,,Josif Džugašvili“ (gde je direktor član SNS) učitelj koji je rusofil slikao se sa decom i objavio na Instagram. Rekao im je da podignu tri prsta u slovo Z i u opisu slike napisao ,,RUŠČIĆI MOJI“!

To nije sve! U školu je došao i Vojislav Šešelj i održao miting, a nakon toga su mobilisali čitav prvi razred! Podelili im uniformice i oružje i ta naša deca sada marširaju na Кijev, dok ih sa školskog razglasa ispraća ruska himna!

Neki roditelji esenesovci su se iskupili i aplauzima ispraćaju te male fašiste.

Sve je to gledala jedna gladna baka koja samo što je izašla iz pekare, onako skromno obučena, (plava marama i žuta haljina) ali vidi se da je građanka ponosna i drži do sebe i pokušala je da zaustavi te male ludake od zla oca, još gore majke i najgoreg predsednika, ali su je roditelji onako staru i nemoćnu savladali, zakačili za sajlu i podigli na pola školskog jarbola.

Vetar duva, pa baka landara, došla kogod ukrajinska zastava, Bože me oprosti.

O ovome se ćuti, ali ko je danas pametan i čita Danas jasno mu je da je Vučić rekao Putinu da započne rat kako bi iz medija istisnuo opoziciju koja bi inače sigurno pobedila. Rat je skretanje pažnje, ali sprečite da vam mobilišu decu u školama, da stvaraju male fašiste!!!

Ja sam uslikao detalj. Danas je to u našoj školi, sutra će biti u vašoj!!!

Artur Krebtri