PODELI

 

Beograđane je danas razbudila nesvakidašnja vest. U ranim jutarnjim časovima na Voždovcu, u Kostolačkoj, kroz rupu na asvaltu propao je dostavni kamion.Kako smo na mestu događaja od okupljenih stanovnika ove ulice saznali, rupa u koju je propao skoro ceo kamion, nastala je zbog pucanja vodovodne cevi.

Pukom srećom vozač dostavnog kamiona je ostao nepovređen, a materijalna šteta na samom vozilu je velika.

Ekipe „Vodovoda“ koje su prve izašle na teren kako bi sanirale kvar, konstatovale su da rupa stvarno postoji i da voda zaista curi na sve strane, ali sa velikim žaljenjem su okupljenima saopštile da one ipak nisu nadležne i da treba da dođu druge ekipe.

I dok se dolazak drugih ekipa očekuje u skorijoj budućnosti, za divno čudo, oglasili su se odgovorni za ovaj bizarni incident.

Naime, odgovornost na sebe preuzeo je Esnaf patuljaka „Veseli krampić“ koji je angažovan na izgradnji beogradskog metroa. Njihovo saopštenje povodom ovog nemilog događaja prenosimo vam u potpunosti.

„Ljudi, šta da se radi. Ustvari, ko radi, taj i greši – kako vi umete često da kažete. U velikoj želji da što pre dobijte dugoočekivani metro, mi smo se malo zaneli, te smo kopali i gde treba i gde ne treba. Sudbina je tako htela, pa je neko potkačio i vodovodnu cev. Žao nam je i iskreno se nadamo da se ovakvi incidenti neće dešavati baš svaki dan. Ajd, sad zdravo!“

 

Za ZICER, dr sleep…