PODELI

 

Predsednički izbori se bliže, a opozicija još nije izašla sa imenom svog predsedničkog kandidata. Mada su se do raspisivanja izborne trke lideri opozicije gotovo svakodnevno hvalili da imaju kandidata koji će pobediti aktuelnog predsednika Aleksandra Vučića i tako zadati sudbonosni udarac njegovom režimu, javnost u Srbiji još uvek nije čula njegovo ili njeno ime.

U intervjuu za Nova SS, koji je objavljen juče, Bojan Pajtić je pokušao da odbrani ovo odugovlačenje opozicije oko saopštavanja imena predsedničkog kandidata.

Naime, on je „ćutanje“ opozicije opravdao taktičkim razlozima. Prema Pajtićevim rečima, opozicija ne saopštava koga će poslati na crtu predsedniku Vučiću, jer zna da će „svaki predsednički kandidat biti izložen dehumanizaciji, satanizaciji tog trenutka kad se pojavi njegovo ime“.

Da rečeno više predstavlja kupovinu mira i vremena u redovima opozicije, svestan je i sam Pjatić, za koga se uveliko priča da se samo formalno povukao iz aktivnog stranačkog života, a da zapravo i dalje vedri i oblači prozapadnim delom opozicije.

Pajtić je svestan i dobro zna, kao što uostalom znaju i svi u Srbiji, da opozicija nema ideju ko bi bio njen predsednički kandidat. Zabrinut zbog toga i ne verujući da će opozicionim liderima u bliskoj budućnosti sinuti bilo kakva ideja bliska razumu i zdravoj pameti, on je rešio da preuzme stvar u svoje ruke.

Cajtnot i panika učinili su svoje, pa je veći deo Pajtićevog plana za spašavanje opozicije dospeo do javnosti. U slučaju da niste obavešteni, evo o čemu se radi.

Bojan Pajtić dogovara rušenje rešima iz kosmosa!

Želeći da se pohvali svojim dobrim odnosima sa Ilonom Maskom, Pajtić je na društvenoj mreži Tviter objavio njihovu zajedničku fotografiju i tako pokrenuo lavinu pitanja i komentara.

Odgovarajući jednom svom pratiocu, on se nehotice izleteo i otkrio da je fotografija nastala ovog vikenda prilikom njihovog poslednjeg sastanka u vezi slanja predstavnika srpske opozicije na Mars.

Ilon Mask: Vučić podržao moj plan, Srbi će biti prvi kolonisti na Marsu!

Inspirisani ovom objavom, mi smo se bacili na istraživački rad. Okrenuli smo par telefonskih brojeva i evo šta smo uspeli da saznamo.

Prema Pajtićevoj zamisli, zadatak opozicionara poslatog u koloniju koju je Mask podigao na Crvenoj planeti je pronalazak saveznika širom naše galaksije za rušenje režima u Srbiji.

Razlog ovom očajničkom potezu opozicije je prosta činjenica – dosadašnji zemaljski saveznici proevropskog dela srpske opozicije imaju svog favorita na predstojećim predsedničkim izborima.

Na nesreću opozicionara, to je aktuelni predsednik. Zadovoljni su njime i ne žele da ga menjaju. Sluša ih bolje nego svi dosadašnji, a teško da će i neki budući biti poslušniji. Jednostavno nemaju računicu da ovog puta proguraju kandidata opozicije.

Kad smo već kod računice, sigurno ste se pitali odakle opoziciji, udaljenoj svetlosnim godinama od državne kase, para za ovu svemirsku avanturu. E, i za to se pobrinuo Pajtić.

Svima je poznato da je bio rado viđen gost na Brionima. Javnost u Srbiji se pitala odakle mu para za tako ekskluzivna letovališta. Odmotavajući klupko oko plana za rušenje režima iz kosmosa, otkrili smo i to.

Njegov sponzor je bio niko drugi do Ilon Mask. Zapravo, njihovo poznastvo i poslovna saradnja je započeta na njima. Štaviše, da nije bilo Bojana Pajtića ne bi bilo ni svemirskog programa Ilona Maska. Bez dela Titovog svemirskog programa, za koji svetska javnost nije ni znala da postoji, ne bi bilo moguće izgraditi ljudsku koloniju na Marsu. Ta dokumenta je Pajtić poklonio Masku i tako ga kupio da kraja svemira i nazad.

Međutim, sazali smo da nije baš sve išlo kao po loju. Dogovor je skoro zapao u ćorsokak kad je trebalo odlučiti ko će u ime srpske opozicije leteti na Mars. Na odlučno insistiranje i pretnje da od dogovora neće biti ništa ako ga ne posluša, Pajtić je uspeo da ubedi Maska da na Mars ide Marinika Tepić, heroina prozapadnog dela opozicije.

Nismo uspeli da otkrijemo razloge sumnjičavosti Maska po pitanju srpskog svemirskog putnika i misionara. Možemo samo da nagađamo, što nije pametno. Al’ ajde, može biti da je do Ilona Maska stigao glas od njenih ostrašćenih političkih neprijatelja, mahom iz redova srpske desnice – ma, pusti nju, ona je kao pala s Marsa, bre.

 

 

 

Za ZICER, dr sleep…