PODELI

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u saradnji sa Ilonom Maskom priprema sopstveni hologram koji će nastaviti da vodi Srbiju nakon njegove smrti.

Nakon što su Amerikanci odradili analizu narednih 10 izbornih procesa u Srbiji po kojima Vučić ubedljivo pobeđuje na svim predstojećim izborima a procenti kod protivkandidata se progresivno smanjuju do promila, predsednik Vučić se zabrinuo da nakon njegove smrti neće imati ko da vodi državu.

Vučić je održao sastanak sa Ilonom Maskom, inače poznatim svetskim humanitarcem i naučnikom rodom iz Republike Srpske, na kome je postignut dogovor da se kreira samostalni i inteligentni holograma koji će biti psihofizička kopija predsednika  i kome će Vučić obezbediti realan identitet na nekom od predstojećih referenduma.

– Još ostaje da se reši problem beskonačnog napajanja električnom energijom nakon čega će hologram trajati gotovo večno. – rekao je Mask.

Prema našim saznanjima hologram Vučića na kome radi Ilon Mask, biće 12 puta inteligentniji od originala. Mask se prihvatio ovog projekta s velikim entuzijazmom i kako kaže „Ovo bi moglo biti rešenje za sve političare u budućnosti“.