PODELI

Slavica Kovačević čistačica Jugoslovenskog dramskog pozorišta, koja je želela da ostane anonimna, potvrdila je glasine koje kruže čaršijom da Đilas i Vučić tajno noću zajedno u ovom pozorištu uvežbavaju medijske nastupe.

Slavica koja je želela da joj ne pominjemo ime, nam je potvrdila da je slučajno zatekla Vučića i Đilasa tokom takve jedne dramske probe.

– Došla sam na posao posle ponoći, pošto se jedna predstava završavala negde oko 23.40. obično ne dolazimo ranije jer glumcima treba oko sat vreme, a nekad i više da napuste pozorište. – počinje svoju potresnu ispovest čistačica Slavica.

– Kad sam raspremila četke i metle i krenula da čistim, odjednom se ispred mene stvorilo obezbeđenje Dragana Đilasa. Uhvatili su me ispod ruku i odvukli do svlačionice gde se Vučić upravo šminkao. Tu je bilo Vučićevo obezbeđenje. Odmah su počeli da me propituju. – priča Slavica.

– Vikali su se na mene. Pitali me od kud mi ključevi i ko me je poslao i gde sam postavila kamere. Vučić i Đilas su se nešto domunđavali, a onda je Đilas nešto šapnuo obezbeđenju koje me je potom izvuklo iz svlačionice. – dodaje Slavica.

– Obezbeđenje me je bukvalno izbacilo iz pozorišta i zapretilo mi da nikome ništa ne govorim. Tad su mi rekli da će mi Đilas uplatiti neke pare na račun da ćutim o onome što sam videla. – priča Slavica.

– Međutim, od tad je prošlo već više od pola godine i niko mi ništa nije uplatio. Zato sam ja, kao svaka poštena žena, rešila da prestanem da krijem ovu veliku sramotu. Istina je – Vučić i Đilas zajedno u Jugoslovenskom dramskom uvežbavaju dramski medijski nastup. Čak sam videla da jedan drugome sugerišu kakav scenario treba da bude. – ispovedila se za Zicer Slavica Kovačević čistačica Jugoslovenskog dramskog koja je želela da ostane anonimna.