PODELI

 Šokantno saznanje potresa naše krugove razotkrivača zavera! Konačno se došlo do toga ko su pravi vladari Srbije, a to su ni manje ni više nego – meteorolozi!

Do ovoga se došlo dugim i upornim radom našeg velikog stručnjaka u ovoj oblasti, gospodina Vladimira Lalića, koji za Zicer ekskluzivno otkriva detalje iz svoje najnovije knjige:

– Znate šta, stvar je vrlo prosta! U javnosti se stalno raspravlja o budžetima za vojsku, policiju, prosvetu i slično. Jel neko nekad pitao koliko se izdvaja za meteorologe? Nije, naravno. Dalje, kad daju prognoze, pogreše stalno, i jel neko od njih ikad odgovarao? Nije, naravno. Na kraju, šta uopšte rade meteorolozi, jel zna neko? Ne zna niko, naravno. Sve ovo govori da je u pitanju velika zavera, i da je to jedino u ovoj zemlji što ne sme da se dira, ne sme da se preispituje, ne sme čak ni da se zna koliko meterologa ima u ovoj zemlji i šta oni uopšte rade. Evo, pozovite ih da ih pitate samo koliki im je godišnji budžet i za čega ga uopšte troše, i koliki im je procenat pogađanja!

Povučeni istinskom novinarskom znatiželjom, poslali smo ova pitanja u Republički hidrometeorološki zavod. Međutim, posle samo par munta stigla nam je poruka „Zaboravite ovu priču, nije ovo za vas!“ sa nepoznatog broja.

Stoga, verujemo da ovde nema bilo čega sumnjivog i da meteorolozi nisu nikakvo zavereničko tajno društvo koje upravlja Srbijom, i da su sve to neproverene informacije koje kruže Internetom od strane dokonih teoretičara zavere.