PODELI

Građani beogradskih naselja Ritopek i Borča kako nam je javljeno iz policije su uznemireni zbog neobičnih pojava na nebu. Stiglo je više od deset prijava u kojima kažu da čuju zvukove nalik ogromnim rojevima pčela ili komaraca naročito noću. Oni tvrde da su zvukovi praćeni pojavljivanjem misterioznih objekata na nebu nalik „letećim tanjirima“ ili džinovskim dronovima. Po izjavama očevidaca, jedan stariji čovek je čak završio u Hitnoj pomoći zbog infarkta srca.

–Mislio sam da su u pitanju avioni ali zvuk je drugačiji, kao zujanje neko. Izašao sam ispred kuće a kad sam podigao glavu video sam nekoliko, kako bih rekao, mašina nekakvih, kao dronovi. Imali su vrlo jaka svetla i brzo su leteli i menjali smer. Nikad ništa slično nisam video!- priča Aleksandar (48). Kaže da su svi uznemireni jer ne znaju šta je u pitanju. –Vrlo je dramatično, neka deca vrište, druga se smeju, psi laju i zavijaju, ne može da se živi! Zahtevamo objašnjenje! –

Policija je više puta izlazila na teren a iz gradskih opština su rekli kako rade na rasvetljavanju slučaja i da građani budu bez brige.