PODELI

Voditelj Ivan Ivanović je vanbračni sin Gorana Vesića. Ovo je saznao kada je imao samo 20 godina. Tada je počeo razvojni put od skromnog momka do današnjeg Ivana Ivanovića koji je bio obeležen saznanjem čiji je sin zapravo.

Ivan je poželeo da i on živi na visokoj nozi, da bude deo beogradske elite. Oduvek je maštao da bude viđen i poznat a onda je ugrabio priliku. Zahvaljujući svom biološkom ocu koji je imao razumevanja za ambicije svog mladog sina, Ivan je započeo svoju televizijsku promociju u emisiji Farma. Kratak ali sladak trenutak slave učinio je da Ivanove ambicije sve više rastu. Vesić mu nakon toga sređuje razne angažmane ali Ivanu to ne donosi dovoljnu popularnost za kojom iskreno žudi.
Počinje da sve više opseda i proganja Gorana Vesića. Tražio je sve više novca i zahtevao sve veća prava za koja je smatrao da mu pripadaju. Vesić je u početku pomagao i bio popustljiv do momenta kada je Ivan počeo da prelazi sve granice pohlepe. Budući da je Ivan veoma lenj Goran mu je to i rekao i odbio da mu dalje pomaže. To je razbesnelo Ivana. Zatražio je da ga Vesić prizna za sina što je ovaj glatko odbio. Tada je krenuo da se sveti i ta osveta traje i dan danas, od Tvitera preko javnih pojavljivanja do emisije koju vodi. Osveta nepriznatog i povređenog vanbračnog sina visokog gradskog funkcionera.