PODELI

Lav Geršman (beli mag) u gostovanju u emisiji 7.čakra, otkrio je zanimljive detalje o spomeniku:

–Nije tajna da su Teslina dokumenta godinama predmet istraživanja američkih obaveštajnih službi. Tako je razvijen i HAARP. Pre nekoliko godina ruski hakeri su provalili u bazu američkih službi i svu dokumentaciju predali našim prijateljima Rusima. O tome smo već u nekoliko navrata govorili moj veliki prijatelj Velibor Abramović i ja.

Ova godina je godina promene stanja svesti zbog jedinstvene konstelacije planeta koja se događa jednom u 2000 godina. Zbog toga se i radilo na završetku Hrama i sada sa završenim spomenikom mi imamo savršeno odbrambeno oružje koje nema niko na svetu.

Spomenik je portal koji vodi u drugu dimenziju paralelne stvarnosti. Mač je zato stavljen uperen jer služi kao prijemnik frekvencija iz drugih svetova. Zahvaljujući našoj braći Rusima mi sada možemo da znamo šta nam donosi budućnost ali i da ostvarimo komunikaciju sa najvećim umovima Srba koji sa Nebesa paze na nas, poput Tesle, Pupina, Milutina Milankovića, Milevom Ajnštajn. Zamislite kolika je to moć!

Ja i moji prijatelji Teslijanci smo osnovali udruženje koje će se baviti samo tajnim znanjima koja budemo prikupili frekvencijama preko spomenika. Ona će biti korišćena za zaštitu i na dobrobit Srbije. Velika otkrića su pred nama! – kazao je Lav.