PODELI

Opozicija je skovala tajni plan kako da promeni sistem u Srbiji. U izradi tajnog plana je učestvovalo 300 najstručnijih ljudi iz Srbije i dijaspore koje je okupio vladika Grigorije. Đilas je zadužen da finansijski pomogne realizaciju plana. A ovo su, prema našim saznanjima, ciljevi i glavne tačke tog plana.

1. Grigorija pogurati za patrijarha. Potom bi Grigorije odvukao crkvu na strani opozicije i pokrenuo masovne litije po Srbiji. U prvi mah litije bi predvodili ateisti i autošovinisti ali maskirani u četnike sa šajkačom i kokardom na glavi noseći srpske zastave. Potom, kada bi se litije omasovile, ateisti i autošovinisti bi litije prepustili narodu.

2. Ukoliko se proceni da Grigorije nema velike šanse da postane patrijarh, onda pogurati vladiku Ignjatija Midića, koji je svakako blizak Grcima, Carigradu i NATO i preko njega realizovati plan 1.

3. Kada litije dostignu vrhunac, predložiti Bodirogu za kandidata za predsednika Srbije ( Đokoviću je već isto bilo ponuđeno ali je odbio). Bodiroga bi morao svakodnevno da bude na čelu litija.

4. Pobediti na predsedničkim izborima i preuzeti vlast od Naprednjaka.

5. Nastaviti raditi sve isto što su radili Naprednjaci jer je to ključ uspeha dugovečne vlasti.