PODELI

–Pregovori o snimanju filma o Aleksandru Vučiću su u punom jeku, a glumiće ga Bred Pit–navode iz kabineta Aleksandra Vučića.

–Ideja o snimanju filma je odavno razmatrana. Od kako je Marko Đurić postao ambasador u Americi, projekat snimanja je izvestan i najverovatnije krećemo januara 2022. Film će govoriti o životu i karijeri Aleksandra Vučića od preuzimanja vlasti od žutih lopova. O svim uspesima, otvaranju fabrika, novih radnih mesta, izgradnji infrastrukture i podizanju Srbije na noge.Fokus će biti i na diplomatskim uspesima i jačanju odnosa Aleksandra Vučića i predsednika Rusije, gospodina Vladimira Putina. On je takođe pristao da se pojavi u filmu ali da glumi samog sebe. Pregovori sa Bred Pitom još uvek traju ali samo oko tehnikalija. On veoma ceni Srbiju a najviše je zainteresovan za period vladavine Broza jer su mnogi slavni glumci u to vreme dolazili u Srbiju. Kao jedan od uslova Breda Pita da pristane na snimanje filma o Vučiću je da sa svojim kolegama napravi techno rejv žurku u Kući cveća u Beogradu a onda za after parti da se provozaju plavim vozom. Uči srpski ali i ruski, zbog toga što je Vučić sa Putinom uvek razgovarao na ruskom. Putin u šali govori kako će ga lično propitati ha ha–kroz smeh priča naša sagovornica iz kabineta Aleksandra Vučića.

Posebna pikanterija u filmu će biti originalni transkripti razgovora iz predsedničkog kabineta gde se vidi kako je Vučiću žao opozicije koliko je jadna i nesposobna da se ujedini:

Aleksandar: Majko moja kako su nesposobni! Neverovatno!
Suzana: Šta ima veze, pa tebi to odgovara.
Aleksandar: Ma kako mi odgovara? Zapad će reći da sam autokrata jer nemam opoziciju. Ja ne znam više šta da radim, i cenzus sam im smanjio. Ne, ovo mi namerno rade samo da ispadnem autokrata, pazi šta ti kažem.
Suzana: Nije nego su stvarno debili.
Aleksandar: Pa i jesu majke mi.