PODELI

Nakon što je predsednik Vučić dao podršku predsednik Trampu na izborima, u izbornom štabu Republikanaca je zavladala prava panika. Kao što je poznato, predsednik Vučić je nadaleko čuven po tome da svojim lepim željama i podrškom izaziva kontraefekat, neki bi to nazvali bakzuzluk ali se zapravo radi o urokljivosti. Tako su mnoge države i pojedinci na koje je Vučić bacio urok doživele prirodne katastrofe, terorističke napade, pad vlade i mnoge druge nedaće. Savremena sekularna društva i njihovi vlastodršci odavno su zaboravili kako se protiv ovakvih uroka mogu odbraniti. Pošto su napustili tradicionalne vrednosti mnogi su postali laka meta Vučićevih uroka.

 

Zato je predsednik Tramp odlučio da angažuje indijanskog vrača, kako bi se odbranio od podrške tj uroka našeg predsednika. Indijanski vrač, inače takođe republikanac,  Džo Mali Šareni Konj(ovako glasi ime indijanskog vrača) je dao specijalo za Zicer izjavu o svom neobičnom angažmanu:

– Istina je, čim su čuli za Vučićevu „podršku“, odmah su me angažovali. Jasno sam im rekao: ja jesam moćan, ali toliko moćan nisam! Bićeš predsednik, Donalde, toliko mogu da ti garantujem, ali će zemlja da ti bude u haosu neko vreme. Kao u priči o Trnovoj ružici kad je mogla samo da se ublaži tako moćna kletva. On je to shvatio, uzdahnuo, i rekao mi „OK Joe, do your thing!“. I eto, ja od tog dana bukvalno svim svojim snagama radim samo jednu stvar po ceo dan: trudim se da svojim plesom duhova taj UROK što je više moguće oteram od mog prijatelja Donalda.