PODELI

TRAMP U FEBRUARU U SRBIJI, DOMAĆIN PRVE GUČE POSLE KORONE!

Ekskluzivno saznanje ekipe Zicera: Predsednik Sjedinjenih Američkih Država, Donald Tramp, u februaru dolazi u Srbiju, kako bi bio domaćin festivala Guča, koji je zbog koronavirusa odložen prvo za oktobar, a onda za februar!

Na taj način, Tramp će ne samo da se zahvali Srbima iz SAD koji su ga podržali na izborima, već će i da se pokaže u pravom svetlu – kao domaćin koji nije zaboravio šta su ljudi iz tog kraja uradili za američke pilote u Drugom svetskom ratu.

Naš izvor iz Vlade Republike Srbije kaže da je prilikom ugovaranja posete protokol predsednika Trmapa pitao da li bi moglo da se uredi da predsednik Tramp poseti festival, onda je naš protokol predložio da predsednik Tramp bude domaćin festivala, što je on prihvatio sa tolikim oduševljenjem da je odmah lično pozvao predsednika Vučića da mu se zahvali na takvoj počasti, koju pre njega nije doživeo nijedan američki predsednik.

Prema saznanjima Zicera, dva protokola još uvek pregovaraju oko mogućnosti da se dva predsednika – Donald Tramp i Aleksandar Vučić – tom prilikom pobratime.