PODELI

Na osnovu sporazuma koji je predsednik Vučić u ime Srbije potpisao sa Amerikom, predsednik Donald Tramp šalje specijalnu jedinicu četnika iz Čikaga da poruše sve 5G mreže koje su Kinezi podigli širom Srbije.

Četnike specijalce iz Čikaga je obučavao Kavaja da ubiju Tita, a sada se bore protiv komunizma širom sveta. Četnici donose specijalne Tesline ometače i razarače 5G mreža, čije je projekte Trampov stric nabavio dok je pretresao Teslinu sobu. Teslini ometači su već isprobani u Britaniji. Zabeleženo je da kada ovi Teslini ometači i razarači 5G mreža unište predajnik da počinje padati kiša a ptice lete u krug naredna tri sata.

Vučić je naredio Vulinu da zbog dolaska Trampovih četnika otkaže vojnu vežbu sa Belorusijom, a Vulin da se skloni u Rumuniju jer je hvalio Tita, dok se ova operacija uništavanja kineskih 5G mreža ne završi.

Kako saznajemo Tramp će obeštetiti Telekom te će platiti 10 000$ po uništenom 5G tornju i još po 500$ svakom zaposlenom u Telekomu ko bude pomagao uništavanje tornjeva.

Trampove četnike će umesto Vučića dočekati američki ambasador Entoni Godfri na Ravnoj Gori uz trubače i prigodan kulturno-umetnički program sa specijalitetima srpske kuhinje.

Dogovoreno je da se Trampovi četnici neće zadržavati u Srbiji nakon uništenja 5G tornjeva da se region i Beograđani ne bi uznemiravali.